در حوزه انتخابیه تویسرکان نیز بار دیگر محمدمهدی مفتح اکثریت آرای مردم این منطقه را کسب کرد و راهی مجلس شد. در حوزه انتخابیه اسدآباد نیز علیاکبر رنجبرزاده به عنوان منتخب مردم راهی مجلس شد. در حوزه انتخابیه شهرستان رزن"مصطفوی" راهی خانه ملت شد.
بر اساس آمار ستاد انتخابات کشور، حدود ۱۵هزار نفر برای رقابت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تایید صلاحیت شدند که ۱۲درصد زن و ۸۸درصد مرد هستند. همچنین ۱۴۴نفر هم در مجلس خبرگان رهبری تایید صلاحیت شدند که روز گذشته این نامزدها برای ورود به پارلمان و مجلس خبرگان رهبری به رقابت با یکدیگر پرداختند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و دوره ششم خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ با رایگیری در ۱۲۱۸ حوزه انتخابیه اصلی و فرع در سراسر ایران برگزار شد.
رهبر انقلاب با اشاره به بیالتفاتی برخی در داخل به انتخابات افزودند: احدی را متهم نمیکنیم، اما به همه یادآور میشویم که باید به انتخابات از زاویه امنیت ملی و نه گروهی و جناحی نگاه کرد و هرکس کشور و ملت و امنیت ملی را دوست دارد بداند که اگر انتخابات ضعیف برگزار شود همه ضرر میکنند و هیچکس سودی نخواهد برد.
دولتها در این سالها نشان دادهاند جسارت لازم و کافی را برای عبور از قیمتگذاری دستوری خودرو ندارند و اتفاقا همینجا نمایندگان مجلس میتوانستند با اصلاح قوانین، قوتقلب دولت برای کنار گذاشتن این سیاست منسوخ و پرزیان باشند.
شنیدهها حاکی از این است که قالیباف در حال بسیج هیاتهای مذهبی در تهران برای حمایت از خود است. مسیری که محمود احمدینژاد نیز در زمان انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۸۴ طی کرد.
«اشتباه قالیباف این بود که توان خود را مصروف دولت و پایداری کرد. در انتخابات نیز از داشتههای خود گذر کرد تا آنها به یک نتیجه ممکن برسد تا همچنان بتواند رای بیاورد و به مجلس برود شاید بتواند همچنان رئیس مجلس بماند که البته بعید است. رفتار سیاسی قالیباف را میتوان با دو چهره دیگر قیاس کرد و نشان داد که چگونه عدهای به دلیل پرنسیب سیاسی و عیاری که دارند،...
«وعده داده بودند که با حضورشان در مجلس و دولت سفرهی مردم را رنگین خواهند کرد و میگفتند «مگر مرغ و گوشت مردم به برجام ارتباطی دارد؟!»؛ آن مرغی که میگفتند به برجام ربطی ندارد ۲۰ هزار تومان بود و الان همان مرغ ۱۲۰ هزار تومان شده است! با همین عملکردها قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده است.»
در پی حمله سایبری صورت گرفته، امروز اعلام شد که به دلیل اختلال در برخی سامانههای داخلی مجلس امکان ورود و تردد خبرنگاران وجود ندارد؛ بر این اساس جلسه علنی امروز مجلس بدون حضور خبرنگاران رسانههای مختلف تشکیل میشود.
برخی از نمایندگان مجلس افزایش سقف بودجه را تکذیب میکنند و برخی دیگر از افزایش ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی سقف بودجه ۱۴۰۳ پس از شفافسازی در لایحه بودجه خبر میدهند و این در حالیست که سازمان برنامه مدعی افزایش ۴۰۰ همتی تومانی سقف بودجه ۱۴۰۳ است.
«او از سوی دادسرای تهران دعوت شده بود و از ایشان نسبت به مسایل گفته شدهاش، مطالبه اسناد و مدارک شد. اسناد اخذ شده است و مقام قضایی در حال بررسی اسناد است و چنانچه به تصمیم برسد اطلاع رسانی میشود.»
از طرح شفافیت یک اسم خالی باقی مانده که بتوانند بگویند ما این طرح را به سرانجام رساندیم، اما داخل آن چیزی نیست. برای وزرا، برای روسای قوا، برای رئیس جمهور و ... اختیار تعیین شده خود را از این شفافیت مستثنی کنند. در مجلس نیز به کمیسیونها و هیأت رئیسه اختیار داده شده که از این شفافیت خود را کنار بکشند ولو برای یک مدت زمان مشخص، مثلا ۶ ماه.